fbpx
 In Blogi

Ensilumi tuli ja sulikin, ja nyt odottelemme talvea pimenevän kaamoksen keskellä. Kesytä ovella kolkutteleva kaamosmasennus hidastamalla tahtia ja suomalla itsellesi hetkiä rentoutumiseen vaikkapa intialaisessa päähieronnassa. Lisää vinkkejä löydät blogijutustamme: https://studiochill.fi/blogi/lakaise-syysmasennus-pois/

Saimme pari viikkoa sitten Chilliin uuden, upean ihonhoitotuotesarjan, jota nopeimmat ovat jo päässeet tuoksuttelemaan. Suomalaisessa, täysin vegaanisessa Unna Nordicissa on tavoiteltu mahdollisimman tehokkaita raaka-aineita koostumuksesta ja käyttömukavuudesta tinkimättä, ja tässä on osuttu aivan nappiin! Lempeät, maanläheiset havutuoksut kuljettavat myös raavaat miehet mukanaan elämykselliselle metsäretkelle omassa kylppärissä ja varsinkin metsäisessä Unna-kasvohoidossa. Varaa sinäkin aikasi Unna-hoitoon – voimme toteuttaa kaikki valikoimissamme olevat kasvohoidot myös Unna-tuotteilla. Lue lisää blogistamme.

Muistuttelemme vielä nyt marraskuun alussa alkaneesta perjantaisesta pysäköintikiellosta Lutakossa: perjantaisin pysäköinti on kielletty Schaumanin puistotiellä liikkeemme puoleisella kadunpätkällä sekä pizzerian viereisellä sivukadulla Blomstedtin kadulla samoin liikkeemme puolella kello 8-10. Toisella puolen sekä Schaumanin puistotietä että Blomstedtin katua pysäköintikielto on voimassa kello 10-12. Huomioikaahan tämä, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä tuulilasissa!

Lämpöä ja valoa kaamoksen keskelle toivottavat Johanna, Anne ja Milja

Recent Posts