fbpx

Tuotteet

Esse

Esse on hiilivapaa, vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja, jonka teho perustuu prebiootteihin ja
probiootteihin. Tämän palkitun tuotesarjan taustalla on uraauurtavaa tieteellistä tutkimusta mikrobiomista
ja mikrobien vaikutuksesta ihomme ja kehomme hyvinvointiin, ja tavoitteena onkin korjata tai ylläpitää
ihon mikrobitasapainoa, jolloin iho-ongelmat väistyvät ja ihon ikääntyminen hidastuu. Esse sopii kaikille, ja
siitä on ollut suurta hyötyä erityisesti ihosairauksien, kuten aknen, ruusufinnin ja perioraalidermatiitin sekä
ikääntyvän ihon hoidossa.

Lakshmi

puhdas orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja

Lakshmi on puhdas orgaaninen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on AIAB:n ja ICEA:n sertifikaatit. Lakshmin kauneusfilosofia perustuu kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan – ayurvedaan. Se ei hoida ihoa vain päältä päin vaan tarjoaa hoitomenetelmiä, tuotteita ja ohjeita kolmen doshan (vata, pitta, kapha) tasapainottamiseksi. Intialainen terveydenhoitojärestelmä eli ayurveda käyttää hyväkseen luonnon omaa lääketiedettä palauttaakseen kehoon terveyden, tasapainon ja hyvänolontunteen. Lakshmi on yhdistänyt luonnon omat parantavat voimat orgaanisesti viljeltyihin raaka-aineisiin, aroma- ja fytoterapiaan ja ayurvedisiin hierontatekniikoihin palauttaen kauneuden ihollesi jo yli 20 vuoden kokemuksella.

EkoPharma Helsinki

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asustusta. Luonnon marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta kylmän talvikauden jälkeen. Siksi ne ovat niin täynnä vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita iholle. Marjojen sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus. Niistä löytyi keino kehittää tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikkasarja herkkäihoisille, joille perinteiset luonnonkosmetiikkatuotteet aiheuttavat yliherkkyyksiä.

Unna Nordic

Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

Boho

Boho Green Make-Up tarjoaa laadukkaita, luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita, joissa yhdistyvät mielekkäät ja iloiset sävyt, eettisyys ja edulliset hinnat. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niissä on käytetty paljon luomuraaka-aineita, ja osa tuotteista on vegaanisia. Boho välttää ylipakkaamista mahdollistaen kuluttajalle edullisemman hinnan sekä ekologisemman lopputuotteen. Boho Green Make-Up on sitoutunut kunnioittamaan luontoa, terveyttä ja planeettaamme eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Kaikki Bohon tuotteet ovat COSMEBIO-sertifioitua.

ZUII Organic

Love Nature Organics

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Luomusertifioidun sarjamme tuotteissa ei koskaan käytetä vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Sen sijaan tarjoamme ihollesi vain parasta. Nauti väreistä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä.

Less is More

Less is More hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat hiusalan ammattilaisille kehitelty täysin luonnonmukainen ja luomusertifioitu sarja Itävallasta. Sarja on poikkeuksellisen laaja luomusarja, joka sisältää 24 ammattilaistuotetta.

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu (Austria Bio Garantie) ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

lessismore-logo

EkoPharma Helsinki

Terveet ja kauniit hiukset luonnon parhailla raaka-aineilla

Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asustusta. Ne ovat täynnä luonnollisia vitamiineja, hyviä rasvahappoja, kivennäisaineita ja muita tärkeitä ravintoaineista hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnille. Luonnon parhaiden raaka-aineiden hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat terveiden ja kauniiden hiusten salaisuus. EkoPharma Professional on ammattisarja, jota myydään vaan kampaajien tai kosmetologien kautta.

Kasvivärit

Sekoittelemme kasvivärit yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle, käyttäen ainoastaan puhtaita kasvijauheita.

Hiusväreinä
käytämme kotimaista SIM-hiusvärisarjaa

Tule Chilliin!