Tuotteet

EkoPharma Helsinki

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asustusta. Luonnon marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta kylmän talvikauden jälkeen. Siksi ne ovat niin täynnä vitamiineja ja muita tärkeitä ravintoaineita iholle. Marjojen sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat terveen ja kauniin ihon salaisuus. Niistä löytyi keino kehittää tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikkasarja herkkäihoisille, joille perinteiset luonnonkosmetiikkatuotteet aiheuttavat yliherkkyyksiä.

ZUII Organic

Love Nature Organics

Zuii Organic on kattava ammattitason värikosmetiikkasarja, jonka ainutlaatuiset valmistusaineet huolehtivat ihosi hyvinvoinnista. Luomusertifioidun sarjamme tuotteissa ei koskaan käytetä vahvoja tai haitallisia kemikaaleja, lisäaineita tai täyteaineita. Sen sijaan tarjoamme ihollesi vain parasta. Nauti väreistä, samettisista koostumuksista ja kauniista meikistä.

EkoPharma Helsinki

Terveet ja kauniit hiukset luonnon parhailla raaka-aineilla

Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asustusta. Ne ovat täynnä luonnollisia vitamiineja, hyviä rasvahappoja, kivennäisaineita ja muita tärkeitä ravintoaineista hiusten ja hiuspohjan hyvinvoinnille. Luonnon parhaiden raaka-aineiden hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat terveiden ja kauniiden hiusten salaisuus. EkoPharma Professional on ammattisarja, jota myydään vaan kampaajien tai kosmetologien kautta.

Anumati naturals

Anumati Naturals on on fytoterapiaan perustuva ihonhoitosarja, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia hoitoja holistiseen hoitamiseen. Sarja on  luotu Suomalaisen luonnon ja kansanperinteen inspiroimana. Luonto on hyvinvoinnin lähde iholle ja sen monivivahteiset raaka-aineet, aina kasveista, kukista marjoihin.

Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja torjuen ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Tuotteet kunnioittavat ja ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa, mikä saa ihon sekä tuntumaan että näyttämään  terveeltä ja elinvoimaiselta.Ihonhoitomme ovat monikäyttöisiä ja suunniteltu vastaamaan ihon kaikkiin tarpeisiin. Niiden koostumukset ja ainesosat on suunniteltu toimimaan yhdessä ja täydentämään toisiaan. Nämä raaka-aineet eivät vain kiinteytä, vaan ne myös auttavat ihoa tasapainottumaan ja uusiutumaan.

Less is More

Less is More hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat hiusalan ammattilaisille kehitelty täysin luonnonmukainen ja luomusertifioitu sarja Itävallasta. Sarja on poikkeuksellisen laaja luomusarja, joka sisältää 24 ammattilaistuotetta.

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu (Austria Bio Garantie) ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

lessismore-logo

Khadi -kasvihiusvärit

Khadi kasvipohjaiset hiusvärit sisältävät kuivattuja kasvinosia jauhettuna hienoksi jauheeksi, jotka takaavat intensiivisen värjäystuloksen. Khadin käyttämä puhdas Henna on peräisin Intian Rajasthanista. Se sisältää korkean pitoisuuden Lawsonia-nimistä pigmenttimolekyyliä, joka takaa loistavan harmaan peiton.

  • 100% harmaan peitto
  • Ei säilöntäaineita
  • Ei PPD:tä tai ammoniakkia
  • Ei hajusteita
  • Ei eteerisiä öljyjä
  • Ei metallisuoloja
  • Ei mineraalihappoja
  • Ei värinkorostajia
  • Ei eläinperäisiä pigmenttejä
  • Ei testattu eläimillä

Hiusväreinä
käytämme kotimaista SIM-hiusvärisarjaa

Tule Chilliin!