fbpx

Chillers

Parturi-kampaajat

Anne Lehtonen

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin parturi-kampaaja ja ekokampaaja Anne Lehtonen. Olen iloinen, reipas ja huomioon ottava asiakaspalvelija. Valmistuin yrittäjyyspainotteisesta SOTEKA-tiimikoulusta Jyväskylän ammattiopiston hiusalalta vuonna 2003.

Työvuosien karttuessa hiusten luonnollinen ja ekologinen hoito alkoi kiinnostaa ja vuonna 2016 valmistuinkin ekokampaajaksi Kuopion ammattiopistosta. Suurena intohimona ja mielenkiinnon kohteena ovatkin nyt erilaiset ekologiset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä kasvivärjäys.

Käsittelyssäni syntyy monenlainen tyyli ja siinä sivussa kevenee sydän höpötellessä enemmän tai vähemmän vakavista asioista!

Kosmetologit

Johanna Haapala

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin omistaja ja kosmetologi Johanna Haapala. Valmistuin SKY-Cidesco kosmetologiksi 2007 toukokuussa Espoon Omniasta, jonka jälkeen olen kouluttanut itseäni tasaiseen tahtiin kosmetologitöiden ohella. Valmistuin keväällä 2015 koulutetuksi ekokosmetologiksi. Vuonna 2017 suoritin myös Ayurveda-ihoterapeutti -koulutuksen, jonka jälkeen suunta holistiseen kauneudenhoitoon kirkastui.

Kiinnitän ekokosmetologina huomiota mm. kokonaisvaltaiseen kauneuden hoitoon, sekä kosmetiikassa käytettäviin aineosiin. Haluan jakaa tätä tietoa ja osaamista työni kautta. Minusta kaunis iho on kokemus omasta sisäisestä kauneudesta ja itsensä hyväksymisestä. Hoitolassani käytetään ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Olen mielestäni helposti lähestyttävä, ystävällinen ja rento, joten luokseni tulemista ei tarvitse jännittää. Olet hyvin tervetullut hemmottelemaan itseäsi vaikkapa kasvohoitoon, tai ehkä jopa kärsimään vähän kauneuden eteen. Lempitöihini nimittäin kuuluu ehdottomasti brasilialaiset sokeroinnit, joita olen tehnyt jo vuodesta 2007 saakka.

Suhtaudun työhöni liikkeen omistajana ja kosmetologina suurella nautinnolla ja ilolla.

Milja Kärkkäinen

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin kosmetologi Milja Kärkkäinen. Valmistuin keväällä 2006 SKY-kosmetologiksi ja ylioppilaaksi Jyväskylän ammattiopistosta ja vuonna 2016 valmistuin ekokosmetologiksi. Vuonna 2017 suoritin myös loppuun Ayurveda-ihoterapeutti -koulutuksen ja niinpä sovellan työssäni intialaisen lääketieteen periaatteita ja välitän ayurvedatietoutta eteenpäin teillekin.

Nautin yhtä lailla niin rivakkojen brassisokerointien kuin lempeiden hemmotteluhoitojenkin tekemisestä! Minua on tituleerattu helläkätiseksi sokeroijaksi, kun taas hieronnoissa saan kiitosta sopivan napakoista otteistani. Minusta onkin ihanaa soveltaa asiantuntemuksella ja intuitiolla yksilöllisesti erilaisia hierontatekniikoita parhaan hoitotuloksen ja täydellisen arjesta irtautumisen takaamiseksi. Erikoisalaani ovat lisäksi tulokselliset ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot sekä iho-ongelmien, kuten herkän ja ärtyneen tai akneihon hoito.

Mila Kilpeläinen

Olen keväällä 2022 valmistunut kosmetologi ja tuorein lisäys Studio Chillin tiimiin.

Olen rento ja rempseä, helposti lähestyttävä tekijä, jonka hoitoihin on jännittäjänkin helppo tulla.
Tavoitteeni on tehdä jokainen hoito kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa ja asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ajatellen aina suurella sydämellä niin, että ovesta poistutaan hyvällä mielellä.

Töiden monipuolisuus on mielestäni tässä hommassa parasta: suosikkitöitäni ovat rentouttavat kasvohoidot ja hieronnat, joiden tasapainoksi on mukavaa tehdä myös räväköitä karvanpoistoja. Lisäksi tykkään valtavasti jakaa vinkkejä sekä ihonhoitoon että meikkaukseen, ja auttaa löytämään sopivat tuotteet kotikäyttöön.

Tule Chilliin!