fbpx

Chillers

Parturi-kampaajat

Anne Lehtonen

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin parturi-kampaaja ja ekokampaaja Anne Lehtonen. Olen iloinen, reipas ja huomioon ottava asiakaspalvelija. Valmistuin yrittäjyyspainotteisesta SOTEKA-tiimikoulusta Jyväskylän ammattiopiston hiusalalta vuonna 2003.

Työvuosien karttuessa hiusten luonnollinen ja ekologinen hoito alkoi kiinnostaa ja vuonna 2016 valmistuinkin ekokampaajaksi Kuopion ammattiopistosta. Suurena intohimona ja mielenkiinnon kohteena ovatkin nyt erilaiset ekologiset hiusten ja hiuspohjan hoidot sekä kasvivärjäys.

Käsittelyssäni syntyy monenlainen tyyli ja siinä sivussa kevenee sydän höpötellessä enemmän tai vähemmän vakavista asioista!

Kosmetologit

Johanna Haapala

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin omistaja ja kosmetologi Johanna Haapala. Valmistuin SKY-Cidesco kosmetologiksi 2007 toukokuussa Espoon Omniasta, jonka jälkeen olen kouluttanut itseäni tasaiseen tahtiin kosmetologitöiden ohella. Valmistuin keväällä 2015 koulutetuksi ekokosmetologiksi. Vuonna 2017 suoritin myös Ayurveda-ihoterapeutti -koulutuksen, jonka jälkeen suunta holistiseen kauneudenhoitoon kirkastui.

Kiinnitän ekokosmetologina huomiota mm. kokonaisvaltaiseen kauneuden hoitoon, sekä kosmetiikassa käytettäviin aineosiin. Haluan jakaa tätä tietoa ja osaamista työni kautta. Minusta kaunis iho on kokemus omasta sisäisestä kauneudesta ja itsensä hyväksymisestä. Hoitolassani käytetään ainoastaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Olen mielestäni helposti lähestyttävä, ystävällinen ja rento, joten luokseni tulemista ei tarvitse jännittää. Olet hyvin tervetullut hemmottelemaan itseäsi vaikkapa kasvohoitoon, tai ehkä jopa kärsimään vähän kauneuden eteen. Lempitöihini nimittäin kuuluu ehdottomasti brasilialaiset sokeroinnit, joita olen tehnyt jo vuodesta 2007 saakka.

Suhtaudun työhöni liikkeen omistajana ja kosmetologina suurella nautinnolla ja ilolla.

Milja Kärkkäinen

Olen Hius- ja Kauneusstudio Chillin kosmetologi Milja Kärkkäinen. Valmistuin keväällä 2006 SKY-kosmetologiksi ja ylioppilaaksi Jyväskylän ammattiopistosta ja vuonna 2016 valmistuin ekokosmetologiksi. Vuonna 2017 suoritin myös loppuun Ayurveda-ihoterapeutti -koulutuksen ja niinpä sovellan työssäni intialaisen lääketieteen periaatteita ja välitän ayurvedatietoutta eteenpäin teillekin.

Nautin yhtä lailla niin rivakkojen brassisokerointien kuin lempeiden hemmotteluhoitojenkin tekemisestä! Minua on tituleerattu helläkätiseksi sokeroijaksi, mutta hieronnassa sen sijaan mielestäni hierontaotteiden kuuluu olla napakat ja tuntuvat. Erikoisalaani ovat lisäksi paitsi tulokselliset ja tehokkaat, myös holistiset ja pintaa syvemmälle menevät kasvohoidot sekä iho-ongelmien, kuten herkän ja ärtyneen tai akneihon hoito.

Milla Korpinen

Valmistuin kosmetologiksi ja ylioppilaaksi Jyväskylässä vuonna 2015. Kauneudenhoitoala on intohimoni ja tiesin jo varhain yläasteella, että haluan opiskella kosmetologiksi. Luonnonkosmetiikka on myös aina kiinnostanut minua ja nyt on ihana syventyä siihen maailmaan täysin. Tykkään aina oppia uusia asioita, joten nyt on parasta, kun Johannan opissa on joka päivä mahdollisuus oppia uutta.

Yksi tavoite tekemissäni hoidoissa on, että pystyt rentoutumaan täysin ja unohtamaan muut arjen kiireet hetkeksi. Pyrin onnistumaan siinä rauhallisen luonteeni, lämpimien käsien ja lempeän varmojen otteiden avulla.

Nautin työssäni eniten rentouttavien kasvohoitojen tekemisestä, mutta myös ei niin välttämättä rentouttavat hoidot, kuten karvanpoistot luonnistuvat. Karvanpoistoissakin pyrin olemaan mahdollisimman helläkätinen. Lämpimästi tervetuloa hoitaviin käsiini!

Tule Chilliin!