fbpx
 In Blogi

Syksyn pimetessä ja räntäsateen roiskuessa moni kaipaa lämpöä ja rentoutumista. Jotkut suuntaavat etelän aurinkoon tai kylpylään saadakseen irtioton arjesta, mutta tiesitkö, että syvärentoutusta voi löytyä lähempääkin? Lempeä kosketus nimittäin aktivoi parasympaattista hermostoa vaikuttaen koko kehoon, jolloin hengitystiheys, syke ja stressitaso laskevat. Kauneushoitolahoidot ovatkin loistava, joskus ehkä rentouttavampikin vaihtoehto kuin vaikkapa kylpyläloma kirkkaiden valojen ja kaikuvien seinien keskellä. Hoitojen jälkeen näemme kerta toisensa jälkeen, kuinka älykellot ja -sormukset kertovat ihanan raukean olon ohella täydellisestä palautumisesta.

Jo ”tavalliset” kasvohoidot tuntuvat hyviltä, mutta joissain hoidoissa mennään vielä pitemmälle. Erityisesti hemmotteluhoitomme on suunniteltu rentouttamaan ja tukemaan palautumista. Näissäkin hoidoissa saatetaan hoitaa iho-ongelmia suoraan kasvohoidon merkeissä, mutta vähintäänkin välillisesti: stressi huonontaa tunnetusti ihon kuntoa, ja vastaavasti stressin lievittäminen auttaa hoitamaan myös iho-oireita. Hemmotteluhoidoistamme erityisesti Matka-hoitomme on tehty kuljettamaan sinut ihanaksi tuokioksi kauas kiireisestä arjesta.

Matka Aasian saloihin on hoidoistamme pisin (noin kaksi tuntia, 150 e) ja kokonaisvaltaisin. Matkaamme halki Aasian ayurvedisten ihonhoitotuotteiden, eksoottisten tuoksujen ja erilaisten hierontojen, kuten intialaisen päähieronnan ja guashauksen siivittämänä. Täydellisen rentoutuksen aikaansaamiseksi varsinkin jalkojen käsittely on tärkeää, joten hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja päättyy jalkahierontaan. Hoitohetkeen sisältyy myös ayurvedinen kasvohoito.

Matka Thaimaan aurinkorannalle vie kanssamme noin tunnin ja 20 minuuttia (120 e) ilman pitkiä lentoja ja pakkauspaniikkia. Myös tässä hoidossa aloitamme rentouttavalla kasvohoidolla, ja hurmaavan trooppisten tuoksujen ja lämpimän höyryn ohella saat nautiskella pidemmän kaavan mukaan tehdystä napakasta jalkahieronnasta. Vetääkö se vertoja thaihierojien käsittelylle? Tule ja kokeile!

Aina ei tarvitse matkustaa kauas voidakseen nauttia maisemista. Kun lähdet kanssamme puolentoista tunnin Metsämatkalle Suomen luontoon (130 e), huomaat, kuinka huumaavan raikkaita kotoisat havutuoksumme voivat olla. Ihosi tulee rakastamaan kasvohoidon aikana koivunmahlaa, katajavettä, mesimarjauutetta ja muita metsästä löytyviä raaka-aineita, mutta sitä ennen rauhoitumme ja virittäydymme tunnelmaan noin puolen tunnin vartalohieronnan avulla.

 

Hoitoihin voit varata ajan nettiajanvarauksestamme

https://studiochill.asioi.fi/ajanvaraus/phase-info/pob_id/1

tai soittamalla 045 340 8570. Jos taas haluaisit hemmotella näillä hoitokokonaisuuksilla jotakuta muuta, voit ostaa niihin lahjakortin paikan päältä liikkeestämme tai sähköisen lahjakortin verkkokaupastamme:

https://studio-chill-verkkokauppa.vilkas.shop/c/lahjakortit .

Lämpimästi tervetuloa matkalle hyvään oloon!

Recommended Posts