fbpx
 In Blogi

TULE KAUNEUSHOITOLAAN RENTOUTUMAAN!

Syksyn pimetessä ja räntäsateen roiskuessa monet kaipaavat lämpöä ja rentoutumista. Jotkut suuntaavat etelän aurinkoon tai kylpylään saadakseen irtioton arjesta, mutta tiesitkö, että rentouttava kokemus voi löytyä lähempääkin? Lempeä kosketus nimittäin aktivoi parasympaattista hermostoa vaikuttaen koko kehoon, jolloin hengitystiheys, syke ja stressitaso laskevat. Kauneushoitolahoidot ovatkin loistava, joskus ehkä rentouttavampikin vaihtoehto kuin vaikkapa kylpyläloma kirkkaiden valojen ja kaikuvien seinien keskellä. Hoitojen jälkeen näemme kerta toisensa jälkeen, kuinka älykellot ja -sormukset kertovat ihanan raukean olon ohella täydellisestä palautumisesta.

Jo ”tavalliset” kasvohoidot tuntuvat hyviltä, mutta joissain hoidoissa mennään vielä pitemmälle. Erityisesti hemmotteluhoitomme on suunniteltu rentouttamaan ja tukemaan palautumista. Näissäkin hoidoissa saatetaan hoitaa iho-ongelmia suoraan kasvohoidon merkeissä, mutta vähintäänkin välillisesti: stressi huonontaa tunnetusti ihon kuntoa, ja vastaavasti stressin lievittäminen auttaa hoitamaan myös iho-oireita. Erityisesti hiukan pidemmät hemmotteluhoitomme on tehty kuljettamaan sinut ihanaksi tuokioksi kauas kiireisestä arjesta.

SUOSIKKIHOITOMME RENTOUTUMISEEN

Matka Aasian saloihin on hoidoistamme pisin (noin 1 h 45 min, 150 e) ja kokonaisvaltaisin. Matkaamme halki Aasian ayurvedisten ihonhoitotuotteiden, eksoottisten tuoksujen ja erilaisten hierontojen, kuten intialaisen päähieronnan ja guashauksen siivittämänä. Täydellisen rentoutuksen aikaansaamiseksi varsinkin jalkojen käsittely on tärkeää, joten hoito alkaa lämpimällä jalkakylvyllä ja päättyy jalkahierontaan. Hoitohetkeen sisältyy myös ayurvedinen kasvohoito.

Lakshmi-ayurvedahoito (noin 1 h 15 min, 135 e) on moniaistillinen kauneus- ja hyvinvointirituaali. Se hoitaa ihoasi, kehoasi ja mieltäsi aromaterapian, kasvi- ja yrttiuutteiden sekä intialaiseen lääketieteeseen pohjautuvien hierontatekniikoiden avulla intialaista äänimaailmaa unohtamatta. Kasvohoidon lisäksi hoitokokonaisuuteen sisältyy lyhyt jalkojen käsittely ja päähieronta sekä vatsan alueen hieronta.

Aina ei tarvitse matkustaa mielikuvissaankaan kauas. Rentouttava Metsän kosketus (1, 5 h, 135 e) tarjoilee huumaavan raikkaita, kotoisat havutuoksuja. Ihosi tulee rakastamaan kasvohoidon aikana koivunmahlaa, katajavettä, mesimarjauutetta ja muita metsästä löytyviä raaka-aineita, mutta sitä ennen rauhoitumme ja virittäydymme tunnelmaan noin puolen tunnin vartalohieronnan avulla.

 

Hoitoihin voit varata ajan nettiajanvarauksestamme

https://studiochill.asioi.fi/ajanvaraus/phase-info/pob_id/1

tai soittamalla 045 340 8570. Jos taas haluaisit hemmotella näillä hoitokokonaisuuksilla jotakuta muuta, voit ostaa niihin lahjakortin paikan päältä liikkeestämme tai sähköisen lahjakortin verkkokaupastamme:

https://studio-chill-verkkokauppa.vilkas.shop/c/lahjakortit .

Voit myös lukea blogistamme lisää siitä, miten usein kasvohoidossa kannattaisi käydä:

https://studiochill.fi/blogi/kuinka-usein-kayda-kosmetologilla/

Lämpimästi tervetuloa matkalle hyvään oloon!

Recommended Posts