fbpx
 In Blogi

Viime aikoina pinnalle on noussut termi ”maskne”, joka viittaa kasvomaskin käytöstä aiheutuviin epäpuhtauksiin leuan, poskien ja nenän alla. Maskin alla iho altistuu hengityksen kosteudelle ja ihollavalmiiksi olevat mikrobit saavat oivallisen kasvualustan, mikä saattaa näkyä kivuliaina finneinä. Iholla saattaa esiintyä myös kutinaa, punoitusta ja ihottumaa. Kehitimme täsmähoidon maskneen ja muihin iho oireiluihin:

Loppuvuoden kampanjahoitona tarjoamme 15.12. asti Kristallinkirkas-ihon tehopuhdistuksen hintaan 79 e (hoidon arvo 89 e). Kristallinkirkas-hoito palauttaa kuulauden ja heleyden loppukesän ja alkusyksyn samentamalle iholle sekä puhdistaa ja tasapainottaa esimerkiksi kasvomaskin käytöstä johtuvaa tukkeutuneisuutta tai ärtyneisyyttä. (Sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, höyrytyksen, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen ja puhdistuksen tarpeesta riippuen lyhyen tai pidemmän hieronnanhierontanaamiolla, kesto n. 60 min).

Hoidon voit varata puhelimitse numerosta 045 340 8570 tai nettiajanvarauksesta:
https://studiochill.asioi.fi/ajanvaraus/phase-one/pob_id/1  kohdasta Kasvohoidot tai Kampanjahoidot.

Myös Unna Nordic -ihonhoitosarjan yönaamiot ovat 20% tarjouksessa 15.12. asti niin kauan kuin tavaraa riittää (tarjoustuotteita rajoitettu erä).

Tässä vielä kolme vinkkiä masknen nitistämiseen kotihoidossa:
1. Kaksoispuhdistus
Jos et ole vielä siirtynyt kaksoispuhdistukseen, anna sille mahdollisuus! Kaksoispuhdistuksessa iho puhdistetaan tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ensin Unnan Ilta-puhdistusöljyllä ja sen jälkeen vesipohjaisella tuotteella (kuivemmalle iholle Vilja-puhdistusemulsio ja rasvaisemmalle Raita- puhdistusgeeli).
2. Kevyt kosteutus ja tasapainotus
Vaikka iho pukkaa talia, se tarvitsee silti kosteutta, mutta ei liikaa tukkivia tuotteita. Lotraa siis kasvovedellä! Vaihda tarvittaessa maskialueelle kevyempi kosteusvoide tai korvaa se pelkällä seerumilla, ja jos mahdollista, jätä meikki maskialueelta kokonaan pois. Lakshmin Kapha-tuotteet tasapainottavat erinomaisesti tukkeutuvaa ihoa!
3. Ihon kirkastus ja puhdistus
Varsinkin ihon oireillessa enemmän tukkeumina kuin kipeinä finneinä, Unnan Taimi-C- vitamiiniseerumikuuri nostaa nopeasti tukkeumat pintaan ja auttaa ihoa uudistumaan. Lisäksi kuorinta auttaa poistamaan iholta kuollutta ihosolukkoa, joka on oivallinen kasvualusta
epäpuhtauksia aiheuttaville bakteereille. Unnan syväpuhdistavaa Paju-kuorintanaamiota voi käyttää parin viikon ajan kuurina kolmekin kertaa viikossa.Kuulaita loppusyksyn päiviä teille toivottavat
Johanna, Anne, Milja ja Milla

 

 

Recommended Posts