fbpx
 In Blogi

Kesälomat alkavat vähitellen olla ohi, mutta kesää on onneksi vielä jäljellä! Nyt on aika tarkistaa, mitä aurinko ja mahdollinen ihonhoitorutiinien lomailu on tehnyt iholle ja kaivaa ehkä kaapin pohjalle unohtuneet ihonhoitotuotteet käyttöön. Jos kasvovesi on päässyt unohtumaan, otathan sen viimeistään nyt käyttöön, ja taputtelethan sitä myös kaulalle ja dekolteelle, jotka pääsevät helposti unohtumaan.

Onko ihollesi ilmestynyt maksaläiskiä tai onko se samea? Pigmenttiläiskät ja samea iho saavat vaalennusta ja kirkastusta C-vitamiinituotteista, kuten Unnan Taimi -C-vitamiiniseerumista. Taimi myös uudistaa ja vahvistaa ihoa jo kylmempienkin ilmojen varalle ja sopii tehokuurina lähes kaikille ihoille, joissa ei ole akuuttia tulehdusta, kuten aktiivisessa vaiheessa olevaa rosaceaa.

Ovatko aurinkotuotteet ja hikoilu tukkineet ihoasi? Voit vähitellen tihentää kuorintaväliä ja napata tehohoidoksi Unnan Heljä-seerumin, joka tasapainottaa talineritystä, tasoittaa ihon sävyä ja kosteuttaa ihoa. Heljä on Unnan uusin seerumi, joka on parhaimmillaan seka- ja rasvaisella iholla tai esimerkiksi hormonaalisille epäpuhtauksille.

Näyttääkö kasvojen tai ehkä pikemminkin kaulan ja dekolteen iho ehkä ”tyhjältä”, väsyneeltä ja hiukan rypistyneeltä? Se kaipaa todennäköisesti reilusti vesikosteutusta sekä myös elvyttävää tehohoitoa, omega-rasvahappoja ja antioksidantteja. Unnan Vieno-öljyseerumi tarjoilee näitä kaikkia ihanan metsäisessä paketissa. Vielä enemmän anti-age-tehoja saa Unnan Aina-seerumista, jonka fermentoitu granaattiomenauute aktivoi tutkitusti kollageenin tuotantoa. Ehdottomasti parhaan tehon saat yhdistämällä kotihoidon ihanaan Nuoruuden lähteellä -kasvohoitoomme, joka on kasvonpiirteitä kohottavia hierontakäsittelyjä myöten suunniteltu elvyttämään väsynyttä ja vanhentunutta ihoa. Joko olet kokeillut?

Recommended Posts