fbpx
 In Blogi

Seerumit tuovat lisätehoa yksittäisen iho-ongelman tai ihon laajakirjoisempaan hoitoon

Seerumit ovat monelle ehkä hiukan tuntemattomampia ihonhoitotuotteita, ja kaikille ne eivät toki olekaan tarpeellisia ainakaan jatkuvassa käytössä. Mitä seerumit sitten ovat ja kenelle ne ovat tarpeen?

Seerumeissa on yleensä muita ihonhoitotuotteita enemmän vaikuttavia aineita ja siten myös hoitotehoa, ja usein myös raaka-aineiden molekyylikoko on pienempi kuin vaikkapa kosteusvoiteessa, jolloin ne pystyvät imeytymään syvemmälle ihoon. Näin ollen seerumit ovat erityisen hyödyllisiä yksittäisen iho-ongelman, kuten aknen tai ruusufinnin täsmähoidossa. Toisaalta seerumin avulla ihoaan voi myös hoitaa kattavammin ja monipuolisemmin, kun vaikkapa pintakuiva sekaiho saa lisäkosteutta seerumista samalla, kun käytössä on tasapainottava rasvaisemmalle iholle suunnattu kasvovesi ja kosteusvoide.

 

Seerumeja on pääpiirteittäin kahta eri tyyppiä: vesipohjaiset ja öljypohjaiset. Vesimäiset seerumit tuovat iholle erityisesti tärkeää vesikosteutta ja esimerkiksi vitamiineja tai kasviuutteita, kun taas öljyseerumit sopivat yleensä parhaiten yökäyttöön ja ravitsevat ja tasapainottavat ihoa muun muassa omega-rasvahappojen avulla. Osa seerumeista on tarkoitettu kuuriluontoiseen käyttöön. Tällaisia ovat esimerkiksi Unnan Taimi -C-vitamiiniseerumi, joka kirkastaa ihanasti ihoa vaikkapa ennen tärkeitä juhlia tai ihan vain kesän jäljiltä, tai Essen Sentitive Serum, joka vahvistaa pikkuhiljaa herkkää ihoa. Ylipäätään seerumeja löytyy eri sarjoiltamme laidasta laitaan niin akneiholle kuin tehokosteutukseen tai vaikkapa ikääntyvälle rosaceaiholle, ja autammekin mielellämme valitsemaan juuri Sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Syyskampanjana saat kaksi Unna Nordic -tuotetta ostaessasi kosteuttavan ja rauhoittavan Pihla-seerumin kaupan päälle! Muun muassa hyaluronihappoa sisältävä Pihla sopii erinomaisesti lisäkosteuttajaksi kaikille ihotyypeille. Kampanja voimassa 30.9. saakka tai niin kauan kuin lahjatuotteita riittää.

Recommended Posts