fbpx
 In Blogi

Talvi tuli ja jätti taakseen kesän pastelliset ja syksyn mausteiset meikkisävyt. Tämän talven trendikkäimpään meikkiin kuuluvat hohtava iho, tumman utuiset silmät sekä raikas huulipuna. Nyt on hyvä aika tulla meikkiostoksille hakemaan tuttuja ja turvallisia Zuii-tuotteita tai kokeilemaan uusia: kosmetologiopiskelija Ella tekee kaupan päälle 20.12. asti maanantaisin ja tiistaisin meikkejä ja meikkiopastuksia kahden tai useamman Zuii-tuotteen ostajalle ja auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat sävyt.  Varaathan Ellalle meikkiajan etukäteen numerosta 045-340 8570.

DSC00737

Talvisen kuulas, hohtava iho saadaan aikaiseksi hohdepuuterin tai -poskipunan avulla. Hohdepuuteria voidaan levittää muun meikin päälle kauttaaltaan tai esimerkiksi poskipäille valoa ja hohtoa tuomaan. Kimallus sopii erinomaisesti myös luomille etenkin pikkujoulumeikkiin.

Talven pimeydessä ja varsinkin iltajuhlissa silmämeikki saa olla reilusti tumma – jopa musta luomiväri sopii talven juhliin, kun sen levittää vaaleamman luomivärin päälle ja malttaa häivyttää kauniisti. Utuisuutta katseeseen saa häivyttämällä tummaa rajausta reilusti luomivärin avulla sen sijaan, että jättäisi kynä- tai tussirajauksen tarkkarajaiseksi. Kaikkein intensiivisimmän katseen saa lisäämällä vielä tummaa sisäkajalia.

 

DSC00857

DSC00864

DSC00887

DSC00869

Talvi- ja pikkujoulumeikin väripilkkuna ovat raikkaan punaiset huulet. Onko sinun värisi rohkea kirkkaanpunainen, tumma viininpunainen tai kylmempi luumu? Pakkaspäivien mehukkain ja myös kosteuttavin vaihtoehto on Zuiin Satin Lip Colour –huulimaali, joka on runsaspigmenttisempi ja kestävämpi kuin huulikiillot ja jättää huulet kostean kiiltäviksi.

 

DSC00899

DSC00905

 

Recent Posts