fbpx
 In Blogi

Kevät tekee tuloaan ja samoin katu- ja siitepöly. Muistathan suojata ja hoitaa ihoasi, joka voi ärsyyntyä katupölystä siinä missä hengitystietkin! Puhdistavat detox-hoidot ovat ajankohtaisia tänä vuodenaikana, jotta epäpuhtaudet saataisiin pois hyvissä ajoin ennen kuin nurkan takana kolkutteleva kesän lämpö saa pienet mustapäät yltymään meheviksi finneiksi. Teemme tehokkaita AHA- ja BHA-happohoitoja vielä huhtikuun ajan, minkä jälkeen niitä tehdään vain harkinnan mukaan sään salliessa, koska ne herkistävät auringolle, joten jos haluat esimerkiksi Kirkastavan syväpuhdistuksen happokuorinnalla, tule hoitoon huhtikuun aikana.

 

Joululahjakortit ovat voimassa 24.4. asti, joten jos olet saanut tai antanut jouluksi lahjakortin, muistuttelehan itseäsi tai lahjan saajaa, jotta lahjakortti tulisi käytettyä ajallaan. Etenkin ilta-ajat alkavat olla jo melko pitkälle varattuja, joten varaathan aikasi ajoissa!

 

Oletko jo käynyt katsomassa Instagram Stories -videoitamme? Aika ajoin esittelemme siellä esimerkiksi ihonhoidon iltarutiineja ja meikkivinkkejä. Muutaman viikon välein päivittyvästä blogistamme (linkki? https://studiochill.fi/blogi/) puolestaan löydät artikkeleita ihon- ja hiustenhoidosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Mitä Sinä haluaisit lukea blogista tai nähdä Instagramissa? Kerro meille, niin pyrimme vastaamaan toiveisiisi!

 

Valoisaa ja energistä kevättä kaikille toivottavat Johanna, Anne ja Milja

Recent Posts