fbpx
 In Blogi

Juhlakampauksissa kiharat pitävät pintansa vuodesta toiseen, mutta moni on epävarma siitä, miten kauniit ja kestävät kiharat saadaan aikaiseksi.  Kokosimme teille vinkit kiharoiden tekoon muotoiluraudalla!

Tee kiharat mielellään mahdollisimman puhtaisiin hiuksiin, jottei raudan alle jää monen päivän muotoilutuotejäämiä. Pesun jälkeen voi ja kannattaakin toki laittaa hiuksiin muotoilutuotetta, kuten Mascobado-geeliä, mutta öljyt kannattaa skipata – ne lässäyttävät kiharan varmasti.

DSC00989

DSC00954

Tee kiharat aina kuiviin hiuksiin, koska jos hius jää kosteaksi, kihara ei pysy. Tee kiharat 3-4 vaakarivissä aloittaen niskasta. Ota noin 5 cm korkea ja hiusten paksuudesta riippuen 2-3 cm leveä osio kerrallaan, levitä siihen halutessasi hiukan Mascobado-geeliä tai suihkauta hiukan kevyttä hiuslakkaa, kuten Less is Moren Timjamia.

DSC00964                  DSC00957

DSC00958                    DSC00959

Aloita kiharan teko noin 10 sentin päästä tyvestä. Pidä rautaa hiukan viistosti, käännä sitä 180 astetta ja ala vetää tasaisesti. Toisella kädellä voit pitää kevyesti latvasta kiinni, jottei se pääse karkaamaan rautojen välistä ja saat koko suortuvan kiharrettua.

Kun yksi rivi on valmis, suihkauta päälle lakkaa ja aloita seuraavan rivin kihartaminen. Halutessasi rennommat ja loivemmat kiharat, haro lopuksi kiharoita kevyesti sormilla auki, muutoin selkeät, kauniit korkkiruuvikiharasi ovat nyt valmiit!

DSC00980

 

Recent Posts