fbpx
 In Blogi

Hiusten kasvivärjäys on kasvattanut kovasti suosiotaan viime aikoina, ja monia kiinnostaa ekologisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto hiusten värjäykselle. Joitakuita kuitenkin mietityttää, onko kasviväreillä mahdollista saada aikaiseksi muuta kuin hentoa oman värin korostusta tai oranssia kuontaloa.

 

Ennen ja jälkeen kasvivärjäyksen

 

Kasviväreillä värjättäessä hiuksen oma pohjasävy vaikuttaa lopputulokseen enemmän kuin synteettisten värien kanssa, ja koska kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta (vain kirkastaa sen sävyä, jolloin se usein näyttää hiukan vaaleammalta), suuret värimuutokset vaaleampaan päin eivät ole mahdollisia. Tummempaan päin mentäessä sen sijaan voidaan saada aikaiseksi useammankin asteen muutoksia, jopa mustaa. Isommat muutokset vaativat usein tuplavärjäyksen, jotta lopputuloksesta tulee intensiivisempi. Toisaalta esimerkiksi perinteisestä ”maantienharmaasta” voidaan saada leiskuvan punertavia tai syvän ruskeita sävyjä ja muuttaa sävyä paljonkin, vaikka pysyteltäisiinkin lähellä omaa tummuusastetta.

 

Ennen ja jälkeen kasvivärjäyksen

Osa toki toivoo hiusväriltään helppohoitoisuutta pitempien värjäysvälien muodossa, ja tällöin värjäyksessä yleensä päädytään lähelle hiusten omaa sävyä, jotta juurikasvu ei erottuisi selkeästi parinkaan kuukauden päästä. Näin hiukset saavat kuitenkin kiiltoa, hoitoa ja pienen säväyksen. Hiukan isommissakaan värimuutoksissa juurikasvu ei tosin ole häiritsevä vaan oman värinen tyvi sulautuu synteettistä väriä pehmeämmin värjätyn hiuksen joukkoon.

Tässä muutamia kuvia siitä, mitä kaikkea kasviväreillä on esimerkiksi mahdollista saavuttaa! Kuten huomaatte, rohkeammille tarjolla on jopa shokeeraavaa sinistä – aika kaukana hennosta oman värin korostuksesta!

1. Luonnonharmaa pohja.

2. Merileväpuhdistuksen jälkeen puhdas indigo.

3. Väri 2 päivän jälkeen.

 

4. Väri kuukauden päästä.

5. Tyvikasvun värjäys indigolla.

Kasvivärjäyksen jälkeen vie suurinpiirtein 2-4 vuorokautta, jotta väri hapettuu ja kypsyy lopulliseen loistoonsa. Sävyt syvenee ja kuten kuvista näkyy, esim. indigo muuttuu vihreästä sinisen kautta violetiksi. Hurjan kiehtovaa!

HUOM!

Ystävänpäivä on joka päivä!

Kun tuot ystäväsi Uutena kasviväriasiakkaana maaliskuussa Chilliin, saatte molemmat 10% edun loppusummasta! (Sis. hoidon ja Less Is Moren tuotteen).

Ole nopea, Te olette yhdessä sen arvoisia!

Recommended Posts