fbpx
 In Blogi

Kevään kaphakausi on uudistumisen ja kevätsiivousten aikaa – kaipaisivatko ihosi ja hiuksesikin kevätsiivousta? Ihon oikutteluja hoitamaan tai ennaltaehkäisemään paras täsmäase on Kirkastava syväpuhdistus, jossa ihoa hoidetaan muun muassa hedelmähappojen avulla. Hedelmähapot eivät sovi hyvin yhteen auringon kanssa, joten jos kaipaat tehokasta syväpuhdistusta, hoidon aika on nyt eikä kesällä, kun UV-indeksi huitelee pilvissä. Muistathan edelleen kosteuttaa ihoasi hyvin kasvovesien ja naamioiden avulla, koska hyvin kosteutettu iho ei tukkeudu niin helposti, ja hyvin kosteutetulle iholle ihonpuhdistuskin onnistuu tehokkaammin ja kivuttomammin. Keväisistä vartalohoidoista mainittakoon nesteitä tehokkaasti poistava imukuppihieronta – tule kokeilemaan!

 

Tiesitkö, että meillä on saatavilla puhdistushoitoja myös hiuksille? Savi- ja merilevähoidot puhdistavat hiuksista tuotejäämiä ja raskasmetalleja ja esimerkiksi kirkastavat vaalennettua hiusta. Nämä hoidot löydät nettiajanvarauksesta Ekokampaamo-palveluista.

 

Toukokuun alkupuolella Johanna aloittaa Chillin kesälomakauden ja kesän mittaan kaikki me Chillaajat lomailemme vuorollamme, joten tuttuun tapaan kesän ajanvarauskalenteri voi olla välillä hyvinkin täynnä. Jos siis tarvitset aikaa (varsinkin ilta-aikaa) jollekin tietylle ajanjaksolle, varaathan aikasi hyvissä ajoin! Tällä hetkellä aikoja on vielä mukavasti tarjolla, joten tulemalla nyt keväällä voit välttää kesän pahimmat ruuhkat. Muistathan myös, että joululahjakorttimme ovat voimassa 24.4. saakka. Lomistamme ilmoittelemme vielä lähempänä Facebookissa ja nettisivuillamme!

 

Valoisaa kevättä toivottavat

Johanna, Milja, Anne ja Anna

Recent Posts