fbpx
 In Blogi

Syyskiireiden keskellä kalenteri elää, tulee hammaslääkärikäyntiä ja palaveria, ja välillä pitäisi olla kirjaimellisesti kahdessa paikassa yhtä aikaa. Muistutamme ystävällisesti, että jos aikataulusi muuttuu ja estyt tulemasta sinulle varattuun aikaan, ilmoitathan siitä viipymättä ja viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaasi puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 045 340 8570, ei siis esimerkiksi nettisivujen palautelomakkeen kautta, jotta saamme tiedon peruutuksesta mahdollisimman nopeasti. Tätä myöhemmin tehdyistä aikojen peruutuksista ja siirroista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi pyytää jonkun toisen tulemaan tilallesi, jolloin peruutuksesta ei luonnollisestikaan veloiteta.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit peruuttaa aikasi veloituksetta myöhemminkin, jotta omalta osaltamme auttaisimme estämään tartuntatautien leviämistä. Ilmoitathan tällöinkin peruutuksesta heti, kun huomaat sairastuneesi, etkä odottele ihmeparantumista viime minuuteille. Jos perumistarve on tiedossasi jo useita päiviä etukäteen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian etkä odottele 24 tunnin aikarajaa – mitä aiemmin perut aikasi, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saamme tarjottua puhelimessa aikaa eteenpäin tai joku toinen asiakas ehtii bongata ajan nettiajanvarauksestamme.

Olemme kiitollisia, kun arvostat aikaamme ja perut aikasi hyvissä ajoin. Jos peruutus myöhästyy, haluamme muistuttaa, että tästä koituva veloitus ei ole rangaistus tai ilkeilyä, vaan osittainen korvaus sinulle varaamastamme ajasta, johon on lyhyellä varoitusajalla vaikeaa tai mahdotonta saada toista maksavaa asiakasta. Muistathan, että yrittäjälle maksetaan vain tehdystä työstä, joten muutamakin lyhyellä varoitusajalla peruttu tai siirretty aika viikossa tai kuukaudessa saattaa tehdä isonkin loven ansiotuloihimme, varsinkin, jos korvaus jää laskuttamatta/maksamatta. Kovin moni tuskin arvostaisi omallakaan kohdallaan sitä, että joinain työpäivinä jätettäisiin yksipuolisella ilmoituksella muutaman tunnin palkka maksamatta. Pidäthän siis ajanvaraustasi yhtä lailla sitovana kuin vaikkapa lääkärille varattua aikaa, ja pidäthän kalenterisi ajan tasalla ja ilmoitat mahdollisista peruutuksista ajoissa, niin vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta ja me saamme työpäivästämme asianmukaisen ansiotulon.

Recommended Posts