Kauneusstudio Hinnasto

Kauneusstudio

KASVOHOIDOT
Käytämme kaikissa kasvohoidoissamme laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Suunnittelemme ja toteutamme hoidot yksilöllisesti ihosi, elämäntilanteesi ja toiveesi huomioiden, joten hoitojen kuvaukset ovat vain suuntaviivoja, joiden puitteissa saatamme muokata hoitoja paremmin Sinulle soveltuviksi.
Kirkastava syväpuhdistus

Todellinen tehopuhdistus! Iho kirkastuu tehokkaan puhdistuksen ja happokuorinnan voimalla. Hedelmähapot ja salisyylihappo kuorivat ihoa tehokkaasti ja pehmittelevät epäpuhtaudet helpommin puhdistettaviksi.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, happokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, lymfaattisen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 75 min.

 

89 €
Ayurvedinen kasvohoito

Ayurveda on perinteinen intialainen terveydenhoitojärjestelmä. Lähde kanssamme matkalle Intiaan, kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon sydämeen, ja koe ikiaikaisen energian virtaus kehossasi.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, iho- ja kehotyypillesi sopivan hieronnan luomuöljyllä, naamion sekä sen vaikutusajalla kehotyypillesi sopivan hierontahetken esimerkiksi jaloille, käsille tai päälle, sekä hoitovoiteen. Noin 60 min.

82 €
Luksusta kasvoillesi

Täyttä tehoa ja hemmottelua kasvoillesi! Lämpönaamio käsille, kasvojen alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, lymfaattinen hieronta, seerumi, naamio, klassinen hieronta, hoitovoide. Noin 75 min.

91 €
Parasta sinulle

Sinulle, joka haluat vain parasta! Tässä hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat raaka-aineet, lempeimmät hoitometodit ja syvällinen tietotaito.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, erikoiskuorinnan, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen kasvojen ja dekolteen hieronnan, ampullin, yksilöllisesti sekoitettavan erikoisnaamion sekä sen vaikutusajalla päähieronnan, sekä hoitovoiteen.

Hoidon kesto n. 75 min.

110 €
Luonnonkaunis -perinteinen kasvohoito

Kosteutusta, rauhoitusta, tasapainotusta, kiinteytystä? Oli tarve mikä hyvänsä, hellimme ihoa muun muassa marjoin tai yrtein. Anna luonnon hoitaa ihoasi ja mieltäsi!

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, tarvittaessa lyhyen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 60 min.

77 €
Nuorison ihonpuhdistus

Suosittelemme tätä hoitoa nuorille ja niille, joilla on jonkin verran mustapäitä ja/tai tukkeumia. Aikuisemmalle iholle tai iholle, jolla on vain jonkin verran tai vähän epäpuhtauksia, suosittelemme esimerkiksi Luonnonkaunis- tai Luksusta kasvoillesi -kasvohoitoa, jotka sisältävät tarvittaessa lyhyemmän ihonpuhdistusosuuden. Jos ihossa on tulehduksellinen akne ja/tai paljon puhdistettavaa, suosittelemme Kirkastavaa syväpuhdistusta.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Noin 45 min.

Hoidon yhteydessä tehokas AHA- tai BHA-happokuorinta 8 €.

69 €
Päivän piristys

Päivän piristys on valintasi kiireen keskellä tai kun kaipaat pikakirkastusta juhlien edellä.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 30 min.

52 €
Silmänympäryshoito

Muun hoidon yhteydessä 25€. Väsymyksen, stressin ja vanhenemisen merkit näkyvät ensimmäiseksi ohuella silmänympärysiholla, jonka hoitamiseen keskitymme tässä hoidossa.

Sisältää silmänympärysihon puhdistuksen, hieronnan, naamion ja voiteen. Noin 20 min.

35 €
Selän ihonpuhdistus

Iho-ongelmat ja epäpuhtaudet eivät läheskään aina rajoitu vain kasvojen alueelle. Selän ihonpuhdistuksessa puhdistamme ja tasapainotamme selän ihoa.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen/lämpökompressin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Noin 45 min.

70 €
RIPSET & KULMAT
LVL-ripsien kestotaivutus ja yläripsien värjäys

Näyttävämmät ripset – ilman pidennyksiä! Yhdellä käsittelyllä saat omiin ripsiin pituutta, volyymia ja kohotusta. Lyhenne LVL tulee sanoista length (pituus), volume (volyymi) ja lift (kohotus), jotka kuvaavat erinomaisesti LVL-hoidon lopputulosta. Ripset todella vaikuttavat pidemmiltä ja todella paljon taipuisimmilta! Suosittelemme LVL-hoitoa kaikille, jotka käyttävät päivittäin ripsientaivutinta ja/tai maskaraa, ja kaikille jotka haluavat omiin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsienpidennyksiä. Hoito itsessään kestää reilun tunnin ja huolto suositellaan tehtäväksi 6-8 viikon välein.

HUOM! Tulethan hoitoon mieluiten ilman silmämeikkiä ja ilman piilolinssejä. Ripsiä ei pidä kastella 24h käsittelyn jälkeen, koska se voi heikentää lopputuloksen kestoa.

82 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien siistimisen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 30 €.

35 €
Kulmien värjäys

Sisältää kulmien siistimisen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 20 €.

25 €
Kulmien muotoilu

Kulmien siistiminen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 15 €.

20 €
Ripsien kestovärjäys

Muun hoidon yhteydessä 20 €.

25 €
KÄSIHOIDOT
Täydellinen käsihoito

Helahoito käsille! Hoidamme kuntoon niin kynnet, kynsinauhat kuin käsien ihonkin hemmottelevaa hierontaa unohtamatta. Sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, naamion ja voiteen.

65 €
Käsien pikahoito

Pikainen käsihoito saa kiireen keskelläkin kädet kuosiin vaikkapa tärkeän työmenon edellä. Sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen.

49 €
Hoitojen yhteydessä lakkaus ja lakka mukaan15 €
JALKAHOIDOT
Täydellinen jalkahoito

Nimensä mukaisesti tässä hoidossa on kaikki, mitä jalkasi voivat toivoa. Iho ja kynnet hoidetaan kylvetyksen jälkeen perusteellisesti kuntoon (kovettumat, känsät jne. poistetaan ja kynnet ohennetaan tarvittaessa), jalat hierotaan ja ajan salliessa teemme lisäksi kuorinnan ja naamion. Noin 75 min.

79 €
Spa-jalkahoito

Hemmotteluhoito jaloille? Rentouttava ja kosteuttava jalkahoito ongelmattomille jaloille tai rentoutusta kaipaavalle. Sisältää jalkakylvyn ja päähieronnan, jalkahieronnan sekä lämpönaamion jaloille. Hoidon kesto n. 45 min.

69 €
Hoitojen yhteydessä lakkaus ja lakka mukaan15 €
HOITOKOKONAISUUDET
Hyvästi stressi

Stressiä lievittävä ja maadoittava hoitokokonaisuus, joka mahtuu kiireiseenkin kalenteriin. Sisältää jalkojen  hieronnan lämpimällä öljyllä, lämpönaamion jaloille, alkupuhdistuksen sekä kasvojen, dekolteen ja pään hieronnan. Hoidon kesto n. 45 min.

69 €
Aikaa kuningattarelle

Koe taivaallinen syvärentoutus selkähieronnan myötä. Selän käsittelyn jälkeen saat vielä hemmottelevan kasvohoidon hierontoineen.
Sisältää rentouttavan selkähieronnan sekä hemmottelevan kasvohoidon. Noin 75 min.

95 €
Afroditen iltapäivä

Jumalaista hemmottelua, jota Afroditekaan ei voisi vastustaa! Lämmin jalkakylpy ja naamio houkuttelevat kauneusunille. Jalkojen levähtäessä piparmintun ja vehnänjyvien lämmössä hoidamme ja hellimme kasvoja.
Sisältää jalkakylvyn ja –naamion sekä hemmottelevan kasvohoidon (sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion sekä hoitovoiteen). Noin 75 min.

95 €
Kleopatran loisto

Kuninkaallista hemmottelua päästä varpaisiin! Huuhdo viikon kiireet pois lämpimässä jalkakylvyssä ja antaudu lempeälle kosketukselle. Hoidon aikana paitsi kosteutamme ja tasapainotamme ihoa myös hieromme kasvot ja pään, ja naamion aikana saat nauttia vielä lempeästä jalkahieronnasta.

Sisältää intialaisen päähieronnan ja jalkakylvyn, alkupuhdistuksen kasvoille, höyrytyksen, kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan, naamion sekä jalkahieronnan. Noin 90 min.

130 €
Päivä paratiisissa

Hänelle, jolle antaisit vaikka kuun taivaalta. Hoidamme niin jalat, kädet kuin kasvotkin – mitä muuta voisi enää toivoa? Hoidon päätteeksi herättelemme paratiisitunnelmin takaisin tähän maailmaan.
Sisältää hemmottelevan kasvohoidon, virkistävän jalkahoidon sekä käsihoidon. Hoito sopii erityisen hyvin morsiamille! Kesto n. 135 min.

170 €
HIERONNAT
Pakkaspäivän pelastus

Kaipaatko lämpöä ja valoa talven keskelle? Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ihanalla kuumakivihieronnalla. Kivien kosketus lämmittää niin kehoa kuin mieltäkin!
Sisältää kuivaharjauksen ja rentouttavan kuumakivihieronnan lämpimällä öljyllä koko vartalolle. Noin 50 min.

79 €
Intialainen päähieronta

Ikivanha intialainen hoitomuoto, joka rentouttaa kireimmänkin mielen. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, olkavarret, niska ja pää. Noin 30 min.

50 €
Rentouttava kokovartalohieronta 50 min.69 €
Rentouttava selkähieronta 35 min.49 €
Imukuppihieronta

Tehokas, mutta miellyttävän rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään selkäjumeja tai turvotustakin. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine vilkastuttaa tehokkaasti imuneste- ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Säännöllisen kotihoidon tukemana imukuppihieronta auttaa myös vähentämään selluliittia. Hoidon kesto n. 35 min.

53 €
Aromahieronta

Sisältää rentouttavan aromahieronnan valitsemallasi virkistävällä, rentouttavalla tai tasapainottavalla aromaöljyllä. 75 min.

105 €
Jalkahieronta 20 min.

Kasvohoidon yhteydessä 15 €.

36 €
KASVOILLE
Parasta sinulle

Sinulle, joka haluat vain parasta! Tässä hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat raaka-aineet, lempeimmät hoitometodit ja syvällinen tietotaito.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, erikoiskuorinnan, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen kasvojen ja dekolteen hieronnan, ampullin, yksilöllisesti sekoitettavan erikoisnaamion sekä sen vaikutusajalla päähieronnan, sekä hoitovoiteen.
Hoidon kesto n. 75 min.

110 €
Luksusta kasvoillesi

Tämä hoito on täydellinen valinta sinulle, joka tahdot hemmotella ihoasi – tai läheistäsi täydellä teholla. Hellimme kasvojasi kolmella erilaisella hieronnalla ja kiedomme myös kädet suklaan ja appelsiinin lämpimään syleilyyn.
Sisältää lämpönaamion käsille, kasvojen alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, lymfaattisen hieronnan, seerumin, naamion, klassisen hieronnan sekä hoitovoiteen.
Noin 75 min.

91 €
Kasvohieronta

20 minuuttia silkkaa nautintoa! Tunne kuinka kasvojen lihakset rentoutuvat pehmeästi iholla liukuvien käsien alla. Sisältää alkupuhdistuksen ja hieronnan.
Noin 20 min.

36 €
KARVOJEN POISTO
Brasilialainen sokerilla (sopii naisille)59 €
KYSY PAKETTIHINTOJA

Esimerkki: brasilialainen, kainalot ja sääret

 

109 €

Bikinirajat sokerilla36 €
Sääret vahalla/sokerilla39€/43 €
Reidet vahalla/sokerilla41€/45 €
Koko jalat vahalla

Muun hoidon yhteydessä 59 €

69 €
Koko jalat sokerilla79-89 €
Kainalot sokerilla26 €
Käsikarvat vahalla tai sokerillaalk. 35 €
Koko kasvot sokerilla tai vahalla

Muun hoidon yhteydessä 18 €

25 €
Huulikarvat tai leukakarvat sokerilla tai vahalla

Muun hoidon yhteydessä 10 €

18 €
Huomioithan, että siistin lopputuloksen saamiseksi poistettavien karvojen on hyvä olla vähintään 5 mm pitkiä, ensimmäisellä kerralla ja/tai höyläämisen jälkeen mielellään pidempääkin. Tätä lyhyempien karvojen poisto on aikaavievempää ja kivuliaampaa ja karvan laadusta riippuen kaikki karvat tuskin lähtevät. Hyvin pitkät karvat saa tarvittaessa helposti lyhennettyä sopivaan karvanpoistopituuteen, joten tulethan mieluummin ”liian” pitkien kuin lyhyiden karvojen kanssa.

Karvanpoiston jälkeen on noin 12 tunnin varoaika, jonka aikana on hyvä välttää hikoilua (hikiliikuntaa, saunomista), aurinkoa, kainaloiden alueella deodoranttia sekä kasvojen alueella tukkivia meikkejä. Ihoa on hyvä kosteuttaa ja suojata auringolta seuraavina päivinä. Kuorinta muutama päivä karvanpoiston jälkeen ja tämän jälkeen säännöllisesti noin viikoittain auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

MEIKIT
Meikki 72€
Häämeikki
Sisältää koemeikin. Häämeikin tai hääkampauksen varaavalle morsiamelle muut palvelut ennen häitä -10%.
140 €
Meikkiopastus

Meikkiopastuksen yhteydessä ostamistasi tuotteista saat 20% alennuksen.

79 €

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tule Chilliin!