fbpx

Kauneusstudio Hinnasto

Kauneusstudio

KASVOHOIDOT
Käytämme kaikissa kasvohoidoissamme laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Suunnittelemme ja toteutamme hoidot yksilöllisesti ihosi, elämäntilanteesi ja toiveesi huomioiden, joten hoitojen kuvaukset ovat vain suuntaviivoja, joiden puitteissa saatamme muokata hoitoja paremmin Sinulle soveltuviksi.
Hehku – Probioottinen Esse -kasvohoito iho-ongelmien hoitoon

Esse-kasvohoito on valintasi erityisesti silloin, kun ihossasi on haasteita, kuten aknea, ruusufinniä tai
perioraalidermatiittia. Essen teho perustuu lempeyteen: ihoa rauhoitetaan ja sen mikrobiomia
tasapainotetaan prebioottien ja probioottien avulla, ja tuoksujen ja pehmeän kosketuksen siivittämänä
myös mieli rentoutuu. Hoitoon on mahdollista yhdistää lisämaksusta pidempi hieronta (15€), ihonpuhdistus (10 €) ja puhdistava,
kosteuttava tai rauhoittava tehoampulli (15 €) .

Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, hieronnan, silmänympärys- ja kasvonaamion sekä käsien,
jalkojen tai pään hieronnan naamion vaikutusajalla. Kesto n. 60 min.

95 €
Kirkastava syväpuhdistus

Todellinen tehopuhdistus! Iho kirkastuu tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan voimalla. Hedelmähapot tai musta muta kuorivat ja tasapainottavat ihoa tehokkaasti ja pehmittelevät epäpuhtaudet helpommin poistettaviksi.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, happo- tai kaksoiskuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, lymfaattisen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 75 min.

Hoitoon on mahdollista yhdistää lisämaksusta puhdistava,
kosteuttava tai rauhoittava tehoampulli (15 €) .

95 €
Ayurvedinen kasvohoito

Ayurveda on perinteinen intialainen terveydenhoitojärjestelmä. Lähde kanssamme matkalle Intiaan, kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon sydämeen, ja koe ikiaikaisen energian virtaus kehossasi.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, iho- ja kehotyypillesi sopivan hieronnan luomuöljyllä, naamion sekä sen vaikutusajalla kehotyypillesi sopivan hierontahetken esimerkiksi jaloille, käsille tai päälle, sekä hoitovoiteen. Noin 60 min.

Hoitoon on mahdollista yhdistää lisämaksusta erikoisnaamio (20 €) .

95 €
Jaden hohde – gua sha-kasvohoito

Gua sha pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Jadekiven lymfakierron mukaisilla sivelyllä saadaan kudoksessa aikaan tehostunut veren- ja nestekierto ja näiden myötä toimivampi kuona-aineenvaihdunta ja kudoksen ravinnonsaanti. Lisääntynyt mikroverenkierto tuo ihon pintakerroksiin hapettunutta verta, mikä saa ihosolukon uudistumaan nopeammin ja tehokkaammin. Lisäksi se tehostaa kehon omaa immuunijärjestelmää. Ihon kohdalla tämä saattaa näkyä aknen ja rosacean sekä kuivuus- ja herkkyysoireiden helpottumisena. Tämän lisäksi juonteet, uurteet, sameus ja löysä kudos saavat kyytiä. Leukapielet ja poskipäät tulevat selkeämmin esiin ja nasolabiaalen, otsan ja huulen yläpuolen hienot rypyt alkavat silottua. Guashaus on oikein ja rauhallisesti tehtynä äärettömän rentouttavaa. Me käytämme hoidossa Katja Kokon Yin your skin -gua shavälineitä.
Sis. alkupuhdistus ja joko pitkä gua sha -käsittely tai kuorinta, lyhyempi gua sha-käsittely, naamio jonka vaikutusajalla käsitellään pää, ja lopuksi hoitovoide. Noin 60 min. HUOMAA PIDENTYNYT HOITOAIKA, aiemmin 45-50 min!

95 €
Nuoruuden lähteellä  -anti-age -kasvohoito

Täyttä tehoa ja hemmottelua aikuiselle ja ikääntyvälle iholle! Sis. kasvojen alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, gua sha -hieronta ja/tai liftaava klassinen hieronta, ampulli, kasvo- ja silmänympärysnaamio, hoitovoide. Noin 75 min.

Hoitoon on mahdollista yhdistää erikoisalginaattinaamio (20 €).

110 €
Parasta sinulle

Sinulle, joka haluat vain parasta! Tässä hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat raaka-aineet, lempeimmät hoitometodit ja syvällinen tietotaito.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, erikoiskuorinnan, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen kasvojen ja dekolteen hieronnan, ampullin, yksilöllisesti sekoitettavan erikoisnaamion sekä sen vaikutusajalla päähieronnan, sekä hoitovoiteen.

Hoidon kesto n. 75 min.

120 €
Luonnonkaunis -perinteinen kasvohoito

Kosteutusta, rauhoitusta, tasapainotusta, kiinteytystä? Oli tarve mikä hyvänsä, hellimme ihoa muun muassa marjoin tai yrtein. Anna luonnon hoitaa ihoasi ja mieltäsi!

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, tarvittaessa lyhyen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 60 min.

85 €
Metsien mies -kasvohoito

Matalan kynnyksen kasvohoito raavaammaallekin urokselle!

Hempeää ruusuntuoksua ja kevyttä hipsuttelua kammoavakin nauttii tämän hoidon metsäisestä tuoksumaailmasta ja napakoista otteista.
sis. alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, lyhyen ihonpuhdistuksen tai hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. n. 50min.

81 €
Nuorison ihonpuhdistus (alle 18v)

Suosittelemme tätä hoitoa nuorille ja niille, joilla on jonkin verran mustapäitä ja/tai tukkeumia. Aikuisemmalle iholle tai iholle, jolla on vain jonkin verran tai vähän epäpuhtauksia, suosittelemme esimerkiksi Luonnonkaunis- tai Luksusta kasvoillesi -kasvohoitoa, jotka sisältävät tarvittaessa lyhyemmän ihonpuhdistusosuuden. Jos ihossa on tulehduksellinen akne ja/tai paljon puhdistettavaa, suosittelemme Kirkastavaa syväpuhdistusta.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen ja/tai ultraäänipuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Noin 45 min.

Hoidon yhteydessä tehokas AHA- tai BHA-happokuorinta 8 €.

75 €
Päivän piristys

Päivän piristys on valintasi kiireen keskellä tai kun kaipaat pikakirkastusta juhlien edellä.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Noin 30 min.

59 €
Silmänympäryshoito

Muun hoidon yhteydessä 25€. Väsymyksen, stressin ja vanhenemisen merkit näkyvät ensimmäiseksi ohuella silmänympärysiholla, jonka hoitamiseen keskitymme tässä hoidossa.

Sisältää silmänympärysihon puhdistuksen, hieronnan, naamion ja voiteen. Noin 20 min.

39 €
Selän ihonpuhdistus

Iho-ongelmat ja epäpuhtaudet eivät läheskään aina rajoitu vain kasvojen alueelle. Selän ihonpuhdistuksessa puhdistamme ja tasapainotamme selän ihoa.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen/lämpökompressin, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Noin 45 min.

75 €
HOITOKOKONAISUUDET
Hyvästi stressi

Stressiä lievittävä ja maadoittava hoitokokonaisuus, joka mahtuu kiireiseenkin kalenteriin. Sisältää jalkojen  hieronnan lämpimällä öljyllä, lämpönaamion jaloille, alkupuhdistuksen sekä kasvojen, dekolteen ja pään hieronnan. Hoidon kesto n. 45 min.

75 €
Aikaa kuningattarelle

Koe taivaallinen syvärentoutus selkähieronnan myötä. Selän käsittelyn jälkeen saat vielä hemmottelevan kasvohoidon hierontoineen.
Sisältää rentouttavan selkähieronnan sekä hemmottelevan kasvohoidon. Noin 75 min.

99 €
Afroditen iltapäivä

Jumalaista hemmottelua, jota Afroditekaan ei voisi vastustaa! Lämmin jalkakylpy ja naamio houkuttelevat kauneusunille. Jalkojen levähtäessä piparmintun ja vehnänjyvien lämmössä hoidamme ja hellimme kasvoja.
Sisältää jalkakylvyn ja –naamion sekä hemmottelevan kasvohoidon (sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, hieronnan, seerumin, naamion sekä hoitovoiteen). Noin 75 min.

95 €
Kleopatran loisto

Kuninkaallista hemmottelua päästä varpaisiin! Huuhdo viikon kiireet pois lämpimässä jalkakylvyssä ja antaudu lempeälle kosketukselle. Hoidon aikana paitsi kosteutamme ja tasapainotamme ihoa myös hieromme kasvot ja pään, ja naamion aikana saat nauttia vielä lempeästä jalkahieronnasta.

Sisältää intialaisen päähieronnan ja jalkakylvyn, alkupuhdistuksen kasvoille, höyrytyksen, kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan, naamion sekä jalkahieronnan. Noin 90 min.

135 €
Päivä paratiisissa

Hänelle, jolle antaisit vaikka kuun taivaalta. Hoidamme niin jalat, kädet kuin kasvotkin – mitä muuta voisi enää toivoa? Hoidon päätteeksi herättelemme paratiisitunnelmin takaisin tähän maailmaan.
Sisältää hemmottelevan kasvohoidon, virkistävän jalkahoidon sekä käsihoidon. Hoito sopii erityisen hyvin morsiamille! Kesto n. 2 h 15 min.

190 €
Matka Aasian saloihin

Tervetuloa kiertomatkalle eksoottiseen Aasiaan! Aloitamme Intiasta päähieronnalla ja jalkakylvyllä, minkä jälkeen tunnelmoimme ayurvedisen kasvohoidon ja hoitavien yrttien parissa. Kiinan piipahduksella tutustumme jadekiven ja guashauksen voimaan, ja lopuksi jalat hierotaan keveiksi.
Sis. intialaisen päähieronnan, jalkakylvyn, ayurvedisen kasvohoidon, kasvojen gua sha -käsittelyn sekä jalkanaamion ja -hieronnan. n. 1 h 45 min

150 €
Metsän kosketus

Upeat ruskan värit, puhdas ilma ja raikas havun tuoksu – metsässä on kaunista ja rauhallista. Metsäretkellä pääset vapautumaan kehonkiristyksistä vartalohieronnan ja kasvohoidon myötä lempeän metsäisten tuoksujen viipyillessä taustalla.
Sis. 30 minuutin vartalohieronnan ja kasvohoidon. n. 1,5h

135 €
Lakshmi-ayurvedahoito UUTUUS!

Kaipaatko rauhoittumista ja aitoa pysähtymistä? Lakshmin moniaistillinen kauneus- ja hyvinvointirituaali hoitaa ihoasi, kehoasi ja mieltäsi aromaterapian, kasvi- ja yrttiuutteiden sekä intialaiseen lääketieteeseen pohjautuvien hierontatekniikoiden avulla intialaista äänimaailmaa unohtamatta. Tule ja koe täydellinen harmonia.

Sisältää pienen jalkojen rentoutuksen, ayurvedaan perustuvan kasvohoidon (alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, hieronnan ja erikoisnaamion), höyrytyksen aikana päähieronnan, ja vatsan alueen Udara-hieronnan. Kesto n. 1h 15 min

135 €
HIERONNAT
Pakkaspäivän pelastus

Kaipaatko lämpöä ja valoa talven keskelle? Hemmottele itseäsi tai läheistäsi ihanalla kuumakivihieronnalla. Kivien kosketus lämmittää niin kehoa kuin mieltäkin!
Sisältää kuivaharjauksen ja rentouttavan kuumakivihieronnan lämpimällä öljyllä koko vartalolle. Noin 50 min.

85 €
Intialainen päähieronta

Ikivanha intialainen hoitomuoto, joka rentouttaa kireimmänkin mielen. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, olkavarret, niska ja pää. Noin 30 min.

56 €
Rentouttava kokovartalohieronta 50 min. 75 €
Rentouttava selkähieronta 35 min. 55 €
Imukuppihieronta

Tehokas, mutta miellyttävän rentouttava imukuppihieronta sopii niin hemmotteluhoidoksi kuin lievittämään selkäjumeja tai turvotustakin. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine vilkastuttaa tehokkaasti imuneste- ja verenkiertoa sekä rentouttaa ja lämmittää lihaksia. Säännöllisen kotihoidon tukemana imukuppihieronta auttaa myös vähentämään selluliittia. Hoidon kesto n. 35 min.

59 €
Aromahieronta

Sisältää rentouttavan aromahieronnan valitsemallasi virkistävällä, rentouttavalla tai tasapainottavalla aromaöljyllä. 75 min.

105 €
Jalkahieronta 20 min.

Kasvohoidon yhteydessä 16 €.

39 €
ERITYISSUOSITUKSET ODOTTAVILLE JA TUOREILLE ÄIDEILLE
Haikaran syli

Haikara tarjoilee ihanaa hellimistä väsyneelle mielelle ja rasittuneille jaloille kivistäviä hartioita unohtamatta. Kantapäiden kuivuuden ja pahimpien kolotusten jäätyä taka-alalle arkikin maistuu taas paremmalta!
Sis. jalkakylvyn, niskan ja hartioiden rentouttavan hieronnan, jalkojen raspauksen ja kynsien siistimisen, rentouttavan kasvohoidon sekä jalkanaamion ja -hieronnan. n. 1h 45 min

150 €
Baby Blues

Omaa aikaa äidille! Jalkakylpy ja -hieronta maadoittavat ihanasti keskellä hektistä arkea, ja kasvohoidon aikana niin iho kuin mielikin virkistyvät.
Sis. jalkakylvyn, rentouttavan kasvohoidon sekä jalkanaamion ja -hieronnan. n. 1h 15 min

100 €
Päivänsäde

Tulossa…

KASVOILLE
Parasta sinulle

Sinulle, joka haluat vain parasta! Tässä hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat raaka-aineet, lempeimmät hoitometodit ja syvällinen tietotaito.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, erikoiskuorinnan, tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen kasvojen ja dekolteen hieronnan, ampullin, yksilöllisesti sekoitettavan erikoisnaamion sekä sen vaikutusajalla päähieronnan, sekä hoitovoiteen.
Hoidon kesto n. 75 min.

120 €
Ayurvedinen kasvohoito

Ayurveda on perinteinen intialainen terveydenhoitojärjestelmä. Lähde kanssamme matkalle Intiaan, kokonaisvaltaisen kauneudenhoidon sydämeen, ja koe ikiaikaisen energian virtaus kehossasi.

Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, iho- ja kehotyypillesi sopivan hieronnan luomuöljyllä, naamion sekä sen vaikutusajalla kehotyypillesi sopivan hierontahetken esimerkiksi jaloille, käsille tai päälle, sekä hoitovoiteen. Noin 60 min.

Hoitoon on mahdollista yhdistää lisämaksusta erikoisnaamio (20 €) .

95 €
Kasvohieronta

20 minuuttia silkkaa nautintoa! Tunne kuinka kasvojen lihakset rentoutuvat pehmeästi iholla liukuvien käsien alla. Sisältää alkupuhdistuksen ja hieronnan.
Noin 20 min.

39 €
KARVOJEN POISTO
Brasilialainen sokerilla (sopii naisille)

(sis. pakaravaon sokeroinnin. Alavatsan ja/tai pakaroiden sokerointi lisähintaan alk. 5€.)

59- 65€
KYSY PAKETTIHINTOJA

Esimerkki: brasilialainen, kainalot (sokerilla) ja sääret (vahalla)

alk. 111 €
Bikinirajat sokerilla 36 €
Sääret vahalla/sokerilla alk. 39€/45 €
Reidet vahalla/sokerilla alk. 41€/48 €
Koko jalat vahalla

Muun hoidon yhteydessä 65 €

70 €
Koko jalat sokerilla tuntiveloituksella, työhön kuluva aika  vaihtelee 75-105 min välillä. Teemme koko jalkojen karvanpoiston ensisijaisesti vahalla ja suosittelemmekin varaamaan koko jalkojen vahauksen paremman lopputuloksen saamiseksi! 78€/h
Kainalot sokerilla 26 €
Käsikarvat vahalla/sokerilla 38€/40 €
Kasvojen alue sokerilla tai vahalla, 2-4 aluetta seuraavista: huulikarvat, leukakarvat, posket, kaula

Muun hoidon yhteydessä 21-29 €

26€/30€/34 €
Huulikarvat tai leukakarvat sokerilla tai vahalla

Muun hoidon yhteydessä 14 €

19 €
Huomioithan, että siistin lopputuloksen saamiseksi poistettavien karvojen on hyvä olla vähintään 5 mm pitkiä, ensimmäisellä kerralla ja/tai höyläämisen jälkeen mielellään pidempääkin. Tätä lyhyempien karvojen poisto on aikaavievempää ja kivuliaampaa ja karvan laadusta riippuen kaikki karvat tuskin lähtevät. Hyvin pitkät karvat saa tarvittaessa helposti lyhennettyä sopivaan karvanpoistopituuteen, joten tulethan mieluummin ”liian” pitkien kuin lyhyiden karvojen kanssa.

Karvanpoiston jälkeen on noin 12 tunnin varoaika, jonka aikana on hyvä välttää hikoilua (hikiliikuntaa, saunomista), aurinkoa, kainaloiden alueella deodoranttia sekä kasvojen alueella tukkivia meikkejä. Ihoa on hyvä kosteuttaa ja suojata auringolta seuraavina päivinä. Kuorinta muutama päivä karvanpoiston jälkeen ja tämän jälkeen säännöllisesti noin viikoittain auttaa ehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja.

RIPSET & KULMAT
LVL-ripsien kestotaivutus ja yläripsien värjäys

Näyttävämmät ripset – ilman pidennyksiä! Yhdellä käsittelyllä saat omiin ripsiin pituutta, volyymia ja kohotusta. Lyhenne LVL tulee sanoista length (pituus), volume (volyymi) ja lift (kohotus), jotka kuvaavat erinomaisesti LVL-hoidon lopputulosta. Ripset todella vaikuttavat pidemmiltä ja todella paljon taipuisimmilta! Suosittelemme LVL-hoitoa kaikille, jotka käyttävät päivittäin ripsientaivutinta ja/tai maskaraa, ja kaikille jotka haluavat omiin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsienpidennyksiä. Hoito itsessään kestää reilun tunnin ja huolto suositellaan tehtäväksi 6-8 viikon välein.

HUOM! Tulethan hoitoon mieluiten ilman silmämeikkiä ja ilman piilolinssejä. Ripsiä ei pidä kastella 24h käsittelyn jälkeen, koska se voi heikentää lopputuloksen kestoa.

89 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien siistimisen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 32 €.

37 €
Kulmien värjäys

Sisältää kulmien siistimisen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 23 €.

28 €
Kulmien muotoilu

Kulmien siistiminen vahalla tai pinseteillä. Muun hoidon yhteydessä 16 €.

21 €
Ripsien kestovärjäys

Muun hoidon yhteydessä 23 €.

28 €
JALKAHOIDOT
Jalkahoito

Jalkahoidossa tehdään toiveidesi ja jalkojen kunnon mukaan joitain seuraavista: kylvetys, kuorinta, kovettumien poisto, raspaus, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen hoito, hieronta tai naamio. Hyväkuntoisille jaloille ehtii mahdollisesti tehdä kaikki nämä. Jos taas jaloissa on enemmän kovettumaa ja/tai känsiä, paksuuntuneita (poraamista vaativia) kynsiä tms., ehdimme keskittyä joihinkin erikoishuomiota kaipaaviin alueisiin, tai voit varata lisäpalveluna lisäaikaa jalkahoitoon kattavamman hoidon saamiseksi.

Noin 60 min.

Lisämaksusta 15 minuuttia lisäaikaa (hintaan 16 €). Hemmottelevampaa hoitoa haluavalle tai jaloille, joissa on enemmän ongelmakohtia.

79 €
Spa-jalkahoito

Hemmotteluhoito jaloille? Rentouttava ja kosteuttava jalkahoito ongelmattomille jaloille tai rentoutusta kaipaavalle. Sisältää jalkakylvyn ja päähieronnan, jalkahieronnan sekä lämpönaamion jaloille. Hoidon kesto n. 45 min.

72 €
KÄSIHOIDOT
Täydellinen käsihoito

Helahoito käsille! Hoidamme kuntoon niin kynnet, kynsinauhat kuin käsien ihonkin hemmottelevaa hierontaa unohtamatta. Sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, naamion ja voiteen (tai joitain näistä, jos jotkin kohta kaipaa erityishuomiota).

72 €
Käsien pikahoito

Pikainen käsihoito saa kiireen keskelläkin kädet kuosiin vaikkapa tärkeän työmenon edellä. Sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen siistimisen.

56 €
MEIKIT
Meikki (ma-pe) alk. 85€
Meikkiopastus

Meikkiopastuksen yhteydessä ostamistasi tuotteista saat 20% alennuksen.

110 €

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tule Chilliin!