fbpx
 In Blogi

Loppuvuodesta 2016 Chilliin rantautui meille uusi Anumati Naturals –tuotesarja. Lähdimme alun perin etsimään ihonhoitosarjaa, joka sisältäisi mahdollisimman puhtaita kasviraaka-aineita (mielellään vieläpä luomulaatuisina) sekä mahdollisimman vähän tai ei ollenkaan herkemmin allergisoivia raaka-aineita. Toivoimme myös löytävämme uuden sarjamme mahdollisimman läheltä, mielellään jopa koti-Suomesta, muun muassa ilmastoa kuormittavien kuljetusten minimoimiseksi. Anumati Naturalsissa kaikki nämä kriteerimme täyttyvät.

DSC01051 (2)

Anumati Naturals on laadukas suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka takana on Anu Ruohosto, kirkkonummelainen ekokosmetologi, kansainvälinen diplomikosmetologi ja orgaanisen kosmetiikan kemisti – näin muutamia mainitaksemme. Anu luo ja kehittää tuotteitaan suurella taidolla ja sydämellä suomalaista kansanperinnettä kunnioittaen ja hyödyntäen. Hän on halunnut sisällyttää tuotteisiin mahdollisimman paljon (vähintään 77%!) luomuraaka-aineita ja mahdollisimman vähän vettä ja apuaineita, joten pakkaukset ovat täynnä ihoa hoitavia ainesosia.

DSC01070 (2)

Kaikki tämä paitsi kuulostaa, myös näyttää, tuntuu ja tuoksuu hyvältä! Anumatin tuotekoostumukset ovat nerokkaita ja loppuun saakka mietittyjä: Elvyttävä kauneusnaamio on ihanan kuohkea hedelmäinen mousse, muun muassa sekaiholle käyvä karkintuoksuinen Antistress-voide kosteuttaa tehokkaasti, mutta samalla myös imeytyy nopeasti jättäen iholle mattapinnan, ja raikkaan piparminttuinen Mansikka-Minttu puhdistusgeeli virkistää niin ihon kuin mielenkin.

DSC01054 (2)

Järjestämme lähiaikoina Anumati Naturals –esittelypäivän tarjouksine ja arvontoineen, jotta Sinäkin pääsisit tutustumaan Anuun ja ihaniin Anumati-tuotteisiin. Jäähän kuulolle seuraamaan ilmoitteluamme!

DSC01055 (2)

Recent Posts