fbpx
 In Blogi

Syyskuisessa ilmassa tuoksuu jo syksyn kirpeys, ja ensimmäiset lehdet ovat jo vaihtaneet väriä. Suurin osa on palaillut takaisin arkeen, ja myös me Chillissä palvelemme Sinua jälleen täydellä miehityksellä, vaikka syksy vie ajoittain meidätkin koulun penkille syventämään tietotaitoamme ja tutustumaan muun muassa Unna Nordicin uutuustuotteisiin.

Kesän jäljiltä monen iho kärsii tukkeumista ja epäpuhtauksista ja kaipailee tehokkaampaa puhdistusta. Nyt pahimman UV-säteilyn hellitettyä teemme taas täydellä teholla happokuorintoja niin Kirkastavan syväpuhdistuksen kuin tarvittaessa muidenkin hoitojen yhteydessä. Jos et ole varma, mikä kasvohoito sinulle sopisi, löydät lisätietoa blogikirjoituksestamme https://studiochill.fi/ajankohtaista/6683/. Muistahan päivittää myös ihonhoitorutiinisi vastaamaan ihon muuttuvia tarpeita, jos iho alkaa vähitellen jo kaipailla esimerkiksi ravinteita vaikkapa ihoöljyn muodossa.

Syksyllä palveluvalikoimaamme tulee uutuutena Take away -kasvivärjäyspaketti. Paketti sisältää yksilöllisesti sekoitetun kasvivärin, sen levityksen, myssyn, turbaanin ja kertakäyttöhanskat ja on tarkoitettu pika-avuksi niille jo meillä kasvivärjäyksessä käyneille asiakkaillemme, joille voidaan käyttää jo entuudestaan tuttua värisekoitusta. Väri pestään itse pois ekokampaajan neuvoman vaikutusajan jälkeen, eikä palveluun ole näin ollen mahdollista yhdistää esimerkiksi hiusten leikkausta. Paketti on hiukan normaalia kasvivärjäystä edullisempi ja kestoltaan lyhyempi, joten jos esimerkiksi tarvitset aikaa lyhyellä varoitusajalla ja täyspitkiä kasvivärjäysaikoja ei ole tarjolla, tässä on tee se itse -henkiselle vaihtoehto.

 

Lämpöä ja valoa pimeneviin syysiltoihin toivottavat

Johanna, Milja ja Anne

Recent Posts