fbpx
 In Blogi

Syksyn tullen aukioloaikamme ovat laajentuneet! Kosmetologimme Milla palvelee nyt myös toisinaan lauantaisin ja iltaisin. Huomioithan, että nettiajanvarauksessa Milla K ja Milja K menevät helposti sekaisin, joten olethan tarkkana, jos haluat ajan nimenomaan jommallekummalle. Yhtä asiantuntevaa palvelua saat toki kummalta tahansa! Tervetuloa vaikkapa testaamaan uusia matkateemaisia sekä odottaville äideille suunnattuja hemmotteluhoitojamme! Hoidoista voit lukea lisää hinnastostamme, ja osa niistä on esitelty myös somessa.

Jos silmänympärysiho on jäänyt viime aikoina vähälle huomiolle, tarjoamme nyt helpon avun. Kun ostat 2 Unna Nordic -tuotetta, saat kaupan päälle Säde -silmänympärysseerunin (arvo 48€).

Säde sopii kaikille, myös meikin alle, ja sisältää muun muassa syväkosteuttavaa koivumahlaa ja hyaluronihappoa. Hyödynnä etu heti! Tarjous on voimassa 10.10. asti tai niin kauan kuin lahjatuotteita riittää.

Unna- ja muillekin tuoteostoksille voit tulla aukioloaikojemme puitteissa, mutta jos tuotteet ovat sinulle uusi tuttavuus tai tarvitset muuten enemmän neuvoja tuotteiden valinnassa, kannattaa sopia henkilökohtainen ostosaika, jotta meillä on varmasti aikaa palvella sinua. Aikaa voit kysyä numerosta 045 340 8570. Puhelimemme on nykyään äänettömällä, jotta voimme taata asiakkaillemme mahdollisimman rauhallisen hengähdyshetken, mutta soitamme takaisin tai vastaamme viesteihin heti kun mahdollista. Noudatathan edelleen myös yleisiä koronaohjeita! Mekin noudatamme tarkkaa hygieniaa ja meillä on myös hengityssuojaimia, joita käytämme tarpeen ja viranomaisten ohjeiden mukaan ja vähintäänkin aina pyydettäessä. Ensi viikosta alkaen tarjoamme halutessasi myös sinulle kasvomaskin käytettäväksi meillä olosi ajaksi.

Värikästä syksyä kaikille toivottavat Johanna, Anne, Milja ja Milla

Recommended Posts