fbpx
 In Blogi

Ihmeiden aika ei ole ohi, tai ainakaan ihmesienien aika! Jos et ole vielä törmännyt ihmesieniin, niin seuraavaksi luvassa on pieni briiffaus.

Konjacsieni on kosmeettinen pesusieni, joka tehostaa ihon puhdistusta ja kuorii hellävaraisesti ihon pintaa. Amorphophallus Konjac –perennakasvin juuresta valmistetut pesusienet ovat 100% luonnollisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä ja kollageenisientä lukuun ottamatta vegaanisia ja ne sopivat myös herkälle iholle.

Konjacsieni kuorii verkkomaisen rakenteensa ansiosta kevyesti ihon pintaa avaten samalla ihohuokosia. Samalla iho syväpuhdistuu huokosten pohjia myöten, kun sieni poistaa huokosista talia ja likaa sekä hidastaa talin kertymistä. Kuorivasta rakenteestaan huolimatta sieni on pehmeä ja hellävarainen sopien näin herkimmällekin iholle. Hyvin herkälle ja kuivalle iholle konjacsieni voi riittää kuorinnaksi sellaisenaankin ilman muuta kuorintatuotetta.

DSC00190

Chillin sienikorista löydät aloe veralla, bambuhiilellä sekä kollageenilla varustetut sienet (9,90 €) sekä vartalolle tarkoitetun pesusienen (13 €). Aloe vera –sieni on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle aloe veran rauhoittavien ja kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi, talineritystä tasapainottava bambuhiili on omiaan rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, kollageenisieni sopii erityisesti aikuiselle iholle ja pelkästä glukomannankuidusta valmistettu puresieni sopii parhaiten normaalille iholle.

Konjacsientä voi käyttää monella eri tavalla, mutta useimmiten sitä käytetään yhdessä puhdistustuotteen kanssa. Sieni kastellaan ennen käyttöä, jolloin se pehmenee ja imee itseensä vettä. Liika vesi puristetaan hellävaraisesti sientä vääntämättä pois. Puhdistustuote levitetään iholle normaaliin tapaan ja pyöritellään kostein sormin, minkä jälkeen tuote pyyhitään iholta sienellä pyörittelevin liikkein. Etenkin jos iholla on ollut meikkiä, sieni on hyvä huuhdella välillä ainakin kerran ja jatkaa sitten pyörittelyä. Puhdistuksen jälkeen sieni kannattaa pestä ekologisella saippualla, puristaa kuivaksi ja jättää ilmavasti kuivumaan. Sientä voi käyttää myös ilman puhdistustuotetta tai puhdistuksen jälkeen ja sitä voi halutessaan käyttää myös kasvoveden levitykseen. Sieni kestää käytössä ainakin kahdesta kolmeen kuukautta, mahdollisesti pitempäänkin.

DSC00196DSC00220

Uutuutena löydät meiltä nyt myös ekologiset ja ihoystävälliset kestopuhdistuslaput (6,70 €), joita voit käyttää sienten tapaan tai vanulappujen asemesta esimerkiksi kasvoveden levitykseen. Pehmeä coralfleece (100% polyesteriä) irrottaa likaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja kestolaput sopivatkin myös kaikkein herkimmille ihoille.

Käytön jälkeen laput voi huuhdella tai pestä kevyesti käsin, ja noin 3-4 käyttökerran jälkeen suositellaan konepesua 60 asteessa mielellään pesupussissa. Jotta lappu pysyisi kuosissaan vuosienkin ajan, se kannattaa pesun jälkeen muotoilla ja jättää kuivumaan lappeelleen. Laput kestävät myös satunnaisen 90 asteen pesun ja niitä on saatavilla kolmessa eri värissä: violettina, vaaleanpunaisena ja hiekanvärisenä.

DSC00424

 

Recent Posts