fbpx
 In Blogi

Kesä tuli hujauksessa ja sen mukana meille kiire – kiitos siitä! Etenkin kampaamon puolella ajat täyttyvät nyt vauhdilla ja ennen juhannusta on vain muutama aika vapaana, ja kauneushoitolan puolella tilanne elää nopeasti ja aikoja ei helposti enää ihan lyhyellä varoitusajalla saa, joten varaathan aikasi ajoissa! Myös lomamme lähestyvät, eli tässä loma-ajankohtamme tiedoksenne:

Anne 29.6.-4.7. sekä 27.7.-11.8.

Milja 22.-28.6. sekä 13.-26.7.

Johanna 6.-12.7. sekä 23.7.-3.8.

Kosmetologimme Milla hyppää taas Chillerseihin ja hän tekee meillä 3 päivää viikossa muutamia tunteja asiakastyötä kesän ajan.

Kesäkiireiden myötä otamme käyttöön SHOPPAILUAJAT, eli jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa, varaathan meille ajan tuoteostoksiin mieluiten puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä numerosta 045 340 8570. Näin varmistamme, että niin sinä kuin ajan palveluihimme varanneet asiakkaamme saatte kiireetöntä ja asiantuntevaa palvelua. Jos tiedät, mitä olet tulossa hakemaan, voit toki edelleen tulla ostoksille milloin vain olemme avoinna, mutta jos kaipaat ihonhoitokonsultaatiota tai apua esimerkiksi meikkisävyjen suhteen, suosittelemme varaamaan erillisen ajan. Tulemme toteuttamaan myös muutamia avoimia shoppailuaikoja eli aikoja, jolloin kuka vain voi tulla tuoteostoksille ilman erikseen itselleen varattua aikaa. Näistä ilmoitamme lähempänä ainakin Instagramin tarinoissa.

Rauhoittaaksemme liikkeemme ilmapiiriä pidämme jatkossa Chillin puhelimen äänettömällä. Vastaamattomiin puheluihin soitamme takaisin heti, kun vapaudumme asiakastyöstä, ja vastaamme tuttuun tapaan myös tekstiviesteihin. Annathan sinäkin itsellesi ja muille asiakkaille mahdollisuuden nauttia rauhallisesta tunnelmasta ja laitat, jos mahdollista, puhelimesi äänettömälle tullessasi meille. Tervetuloa ottamaan meille hetki omaa aikaa!

 

Luonnonkaunista kesää

toivottavat Johanna, Milja ja Anne

Recommended Posts